Delivery private atau government? (Saya based dekat Cyberjaya,Selangor area)

Hello semua, Hari tu monthly checkup, doctor ada tanya nak delivery private atau government. Sbb still week 15, rasa awal lagi tak fikir sangat pula. Then doctor mention kalau nak delivery kerajaan kena ada buku pink. Tapi skrg mmg buat monthly checkup dkt private so takda buku pink. kalau sy tak buat buku pink, sy tak boleh beranak dkt kerajaan ke? Kalau private, ada recommendation hospital? Mohon nasihat mummy2 smua. Thanks! #bantujawab #bantusharing #newmom

2 Balas

klu semi goverment try hospital upm serdang..