8week pregnancy

Hi semua sorry nak tanya skrg sy bru first baby 8week tp dh x rasa sakit cramp perut semua tu normal ke ya ? #ingintahu

4 Balas

sy baby sulung tak pernah cramp. 2nd baby cramp selalu msa 5-7weeks. lepas tu ada spotting sikit klua dlm 2-3 hari. nurse suruh byk rehat. bila sy byk rehat dan baring dah tak de rasa cramp n bleeding pon dah takde

sama laa kita, saya 8 week 2 hari... esok baru nak pegi scan. harap semuanya okay... risau, alhamdulillah takde alahan teruk. kadang terfikir eh baby ada lagi ke tak ni😅

2y ago

kuatnya awak buat Keja lasak. saya baru mop sikit dah sakit satu badan . lagipun saya ada kes gugur sekali jadi suami xbgi bewt Keja

Kalau first time normal lah,,sy yg berkali2 da ni mmng ada cramp skit

normal