Scan 2d fetal heart not seen

Hi semua, semalam pergi scan sbb ada spotting. Cadang nak scan 8w tp smlm baru 6w. Baby semua okay kedudukan dlm kantung cuma jantung tak dapat detect lagi. Normal kan size masih kecil ? #ingintahu #seriusnanya

4 Balas

Sy pernah terjadi mcm ni. Sptutnya 10week , tapi repeat scan size jadi 4w. So hospital check tiada perkembangan n kandungan tak menjadi

saya pun scan 6w tak nampak heartbeat lagi, repeat 8w dah ada. kadang mesin scan tak berapa canggih so doc tak boleh dengar.

Spotting banyak ke? Saya pun sama juga plan nak scan 8w. Semoga semua urusan sis dimudahkan ye 🤲🏻

11mo ago

semoga urusan sis dipermudahkan jgn terlalu byk fikir just relax jeee okies 😙 InshaAllah semuanya akan dipermudahkan

normal sis. boleh jadi sebab awal lagi tu.