GBS ketika hamil

Hello semua, sebelum tu maaf gambar agak kotor tapi nak tanya keputihan macam ni normal ke trimester ketiga ? Dah 35w keputihan tiba tiba banyak warna putih susu macam telur separuh masak tapi tak berbau tak gatal. Risau pula tiba tiba GBS positif sbb dah nak bersalin. Bantuuuuu ☹️#firstbaby #pleasehelp #firstmom

GBS ketika hamil
2 Balas

sama lah dgn sy ada GBS ..bila dekat rumah Sy tak pakai spender..sy pakai kain n kerap cuci..Klau pakai spender rasa geli keputihan tu kluar tak selesa pon ada..sebab rasa basah je😔