GBS ketika hamil

Hello semua, sebelum tu maaf gambar agak kotor tapi nak tanya keputihan macam ni normal ke trimester ketiga ? Dah 35w keputihan tiba tiba banyak warna putih susu macam telur separuh masak tapi tak berbau tak gatal. Risau pula tiba tiba GBS positif sbb dah nak bersalin. Bantuuuuu ☹️#firstbaby #pleasehelp #firstmom

GBS ketika hamil
2 Balas

kalau risau pergi klinik swasta atau tunggu next appointment awak. selalu nya nk dekat due ni appointment dkt kk dh jadi 2mggu sekali. inform doctor semasa checkup awak. bagitau kata tetiba ada keputihan. dan keputihan tu warna apa. nnt doctor akan check or advise awak. kalau awak tunjuk mcm ni pon mommy dlm ni tak boleh tau awak ada gbs ke tak. sample keputihan tu kena ambik pergi test. baru boleh tau result dia. tak semestinya kena gbs. ada bacteria lain juga sbnrnya

1y ago

most wc awak. semoga semua nya baik2 saja tau❤️