RAHIM KECIL & LEMAH

Hi semua, saya tgh pregnant 12 week, ada checkup hari ni dan doktor detect rahim saya kecil dari saiz ukuran rahim yg normal sebab saya pernah keguguran sebelum ni risiko utk keguguran sekali tu ada....ada tak ibu2 yg pernah alami masalah ini #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Doktor ade refer kt pakar x? Mcm sy.. Doktor ade refer ke pakar. Then pakar ade suggest pakai alat.. Tp die cuma suggest je sbb dia tgok pregnancy kali rahim elok cantik.. Nti awk tny la doktor perlu refer awk ke pakar atau x.. So nti doktor pakar y akan suggest utk awk

maaf Sy x da pngalaman. mgkin ada mommy lain yg berpengalaman utk dikongsi