Upt problem ke

Hi semua saya nk tanya upt kalau kita cek results selepas 15 minit tu valid atau tidak ? Ada yg cakap result selepas 15 minit tu x valid.. saya dah buat upt chek 10kli sebb x puas hati .. tapi bila test upt lepas 30minit atau sejam mesti naik 2 line .. ada yg cakap result tu x valid tapi semua naik 2 line selepas sejam mcm tu pelik lah... Sebb saya ada penah simpan upt 4 bulan yg negetiv punya xada pulak dia jadi dua line... Saya risau sebb saya bulan 9 kena ectopic pregnancy buang tube sebelah kanan.. skrg period baru lewat 5 hari.. #ingintahu #uptpositif#ectopicpregancy

2 Balas

Awak, upt yang positif tidak ambil masa sampai 15-30 minit. Biasanya kurang dari masa tu biasanya dekat upt test ade tulis brape minit untuk result tu sah. Lepasni awak try jangan biarkan upt test tu lama lama.