Kepala baby kecil

Hi semua saya nak tanya,semalam saya pergi scan baby dekat klinik lepastu doktor kata ukur lilit kepala baby kecil ,bahaya ke? Sebab apa eh? saya jadi tk senang duduk dah ni🥲🥲..#seriusnanya #30week4day#pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Sma hritu g private msa 30w doc ckp ukur lilit kpla baby kecik 1w-..sy mmg ada follow up pakar then sy gtau pe yg doc private tu ckp tp pakar ukur ok je ikut week. Suggest tt g 2nd opinion.