Perut mengeras

Hi semua , saya nak tanya normal ka kalau setiap malam perut mengeras , sakit amat 🥹🥹 kiri tak kena kanan tak kenaa , bangun kencing + minum air kosong dia akan okay sikit , tapi time nak bangun tu mmg terseksa laaa , dia akan jadi sekali dalam 3.30 pagi, then sekali lagi dalam 5.15pagi mcmtu , kadang time yg kedua ni kalau tak bangun minum air , mmg berpeluh tahan sakit sementara nak bagi perut okay🥹🥹 lagi satu saya perasan , sebelum tidur , saya mengiring , time jadi tu mesti dah tidur telentang 😅 ke sebab tu jugak salah satu punca ? Saya harini #31w5d #firstmom #firstbaby

2 Balas

Sebaiknya tidur mengiring kanan dan kiri je tau sis sebab bahaya tidur terlentang. Sis boleh google kenapa 🥰