Amalkan susu anmum

Hi semua, saya nak tanya, ada tak yang amalkan susu ni sepanjang pregnant? Saya baru nak try consume susu ni. So far yang minum susu ni okay tak? Saya minum waktu sahur, alhamdulillah perut tak rasa lapar. Baby pun rajin menendang. #ingintahu #firstmom

Amalkan susu anmum
2 Balas

sy takleh minum susu ni, loya rasanya. perisa coklat pun sama, loya. sy minum susu fresh milk dutch lady je hari hari.

1y ago

awak pun jaga diri dengan baby okay 😘

Brand ni bukan ke banyak gula? Saya tengok rata2 kata gula tinggi takut jugak nak minum.

1y ago

Alamak serious la awak 😰 ni yang takut nak teruskan ni 🤣🤣🤣