Effection pada jahitan dan benang tertetas 😭 (normal)

hi semua, saya nak tanya ada tak mommy yg ade efection pada jahitan n tertetas benang tpi tk kena jahit semula??? saya ni kusut sangat dah pikiran duk memikirkan takut kena jahit balik bile jmpe doc.. dah la org kata jahit hidup hidup😭😭😭 waktu kena tu saya dah rendam garam, cuci bersih, keringkan. lepas 10hri elok dah tpi jahitan jadi terabur😭😭😭 risau nya kena bukak n jahit balik😭😭😭 dah la sakit bersalin tk habis lagi😭😭 #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

takdenya sis jahit hidup2. Dr bius. Sy pun jahit semula. mmg Dr bius. swasta ke kerajaan ke, Dr bius je

jahit atau tak jahit semula tu Dr yg sahkan. ke klinik ye sis

9mo ago

cuma yg merisau kan, nurse kk ckap lain doc hospital ckap lain... nurse kk ckap tak cantik dah jahitan awak ni... nnt mesti ade gap.. bile dah gap mcm mcm la dlm otak ni🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️