Sakit ari ari selepas bersama suami semasa hamil

Hi semua, saya hamil 13week 5days ada bersama suami, cuma lepas bersama suami saya rasa sakit di bahagian ari ari.. ada tak yang hamil dalam nie alami benda yang sama? Normal ker?#firstbaby

5 Balas

First baby mmg normal jee sis .. Saya dulu masa first baby pon sama jugak lepas bersama , mesti sakit ari² .. Then saya dan suami cuba ubah posisi , alhamdulillah daa tak sakit daa lepas bersama .. So cuba sis try ubah posisi lain .. Insyaallah takde pape doa yang baik² jee okay ..

tepat 13 weeks saya first time bersama suami. tak masuk penuh dan ejaculate di luar. takda sakit atau cramp.

Sy xder plak mgalami.. Cuba ubah posisi.

cari posisi yg dpt..jgn ganas2..

Mohon yang berpengalaman share.