Breast pump

Hi semua, saya first time mommy tengah dilema kena beli ke tidak ye breast pump ni? Sbb kewangan tk mencukupi tapi risau nnti lepas bersalin perlu guna pulak 🫠 wajib ke tidak ye beli? Tolong… #firstmom #firstbaby #bantusharing

5 Balas

klu betul nk pn beli manual / hakka saja dulu. fokus pd bf bby. sbb klu fokus nk pam semata risau oversupply dan bengkak susu. lps habis pantang klu nk buat stock baru stat pam

bg saya penting.. saya pun beli yg murah je sis nk dekat rm30.. kalau sis mampu harga tu boleh la beli.. lgpun elektrik punya bukan manual

10mo ago

hii. ye saya beli kt shopee. brand real bubee tak silap. boleh tengok kt shop momohouse. very recommended sis! berbaloi sgt dgn harga

Kalau kurang kewangan beli manual dulu. Penting sgt!! sy lepas bersalin kena admit wad. Anak kt umah, boleh Kita pam susu bagi

10mo ago

beli manual yang macam mana ye mummy ? brand apa ? dekat shopee ke

Sy bsalin 31/10 hritu, penting sgt.. dpat stimulate pngeluaran susu & hntar susu pada baby di icu

tak perlu beli pump lg pon takpa.. awal² brsalin nnti awak marmet ja dulu. belajar cara marmet.