MORNING SICKNESS

Hi semua. Saya first time mommy to be. Alhamdulillah baru masuk 12weeks, tapi saya masih takda rasa alahan apa apa macam mual or muntah semua tu. Normal ke? Dan normally trimester ke berapa preggers dapat rasa macam tu? Cravings pun tak ada. Atau mungkin sebelum pregnant saya memang kuat makan sbb tu tak rasa mengidam kan 😅 tapi saya tak minta lah utk rasa semua tu, cuma kalau boleh nak ready sebelum terkena hehe. #ingintahu #firstbaby #morningsickness

4 Balas

Sya pon xde alahan pape.. smpai dok rasa mcam tak percaya tengah pregnant😂.. bila scan baru caya tengah pregnant🤣

2y ago

Betullll. Husband & family siap selalu tanya ada muntah itu ini tak, but all good. Alhamdulillah. Tapi mcm tak percaya je hehe