Jangka last period

Hi semua. saya baru je dpt tahu pregnant pagi ni. masih new wed lagi. Tapi saya rasa tak yakin bila tarikh last saya period. Saya main agak² je tarikh tu. Boleh ke mcm tu? Unexpected juga la melekat ni☺️ Tq membantu#firstmom

1 Balas

nanti kalau gi check kat klinik, just bgtau tak ingat je tarikh . nanti dorang akan scan ikut saiz kandungan time tu . cumanya jangan gi check terlalu awal sebsbnya awal2 tak nampak lg 🤗

2y ago

orite.. terima kasih ya 💕 hihihi