BUKA BUKU PINK

#AT Hi semua. Saya akan buka buku pink selasa depan dekat KK Putrajaya, baby 11w3d masa tu 😁 Cuma saya nak tahu, saya dah 30 tahun lebih, keluarga pun ada history kencing manis, anak pertama, ada kemungkinan kena test air gula ya? Tapi nurse tak ada pesan apa2 masa saya call book appointment hari tu. Patut saya puasa ke ya? Tapi struggle jugak tu sebab sekarang saya dalam fasa tiap masa lapar 😂 #firstmom #ingintahu

2 Balas

sya 10 week masa buka buku pink .. umur 30, Dan history kita sama, ayah ada kncing manis. Dan ni pn anak prtama . masa buka buku pink ,Dr dah bagi appointment minum air gula next week nya haha🥹 kalau dgr pngalaman org lain, x seawal saya la minum air gula . huhu . sis puasa bila nurse mmg suruh utk test air gula, akan di inform juga tu sis. hehe . make sure, kalau puasa, malam tu mkn serat yg heavy sikit, spya esoknya minum air gula tu tade la lapar dn perut berangin sgt. sbb itu yg ble buat tmuntah balik air gula (pngalaman sndiri)😂🥹..

buka buku pink dulu. nnti dh siap buku pink bru nurse bgi tarikh minum air gula. xde buat sekali harung semua. sbb minum air gula wktu pagi sje. bukak buku pink pon dh mkn masa 2 3 jam.

1y ago

bwk ic husband n wife. sijil nikah, kad vaksin, gambar scan yg dh complete heartbeat. pg awal pagi. dlm pkul 8 sbb procedure bukak buku pink amek masa 2jam. kena check berat hiv bp urine breast kaki hb.