normal atau tidak?

hi semua , normal ka baby 10w perut tknmpk dia still flat , risau la selalu membuang terfikir ank aku jatuh ke haha🤣overthinking sbb kita mmg jenis perut slim , 10w pun tknmpk boyot😌#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

saya juga msh nampk biasa je sis dh 10w. . msa preggy anak pertama sya punya perut smpai due pun msh x besar sgt.. hehe. tp bby shat je. kluar 2.68kg.. ni preggy kdua. dia akan mula nmpak bila dh 16w ke atas. akan nmpak sikit2 la ikut badan mommies juga.

5mo ago

wah. tak jauh dri due sya siss. sya 14/08.. anak bulan merdeka 🤣

10weeks kecik lgi😅 mcm besar kacang ...nnti around 16weeks dh start nmpk..lgi2 yg jnis kurus..mmg akn nmpk dah ..sebb bby dh besar..

5mo ago

saya pun jenis kurus flat aje, tapi 10 weeks mmg kecik sangat😅baru 2 bulan 2 minggu, nanti dlm 3 bulan atau 4 bulan baru nampak babybump tu...jangan risau kalau x de babybump pun ..asalkan baby sihat dalam perut❤️

janin 10w kecik saja. rahim pun belum mula mmbsr.

5mo ago

oh yeke fhm² , 10w selalu brpa month eh , sbb kwn sye 10w nmpk buncit , sye ni playwood kak haha🤣