Baju for Newborn

Hi semua. Nk tnya. Cukup tak baju newborn dalam set ni (in terms of pakaian shj)? Ke ada lg yg sy nk kena tambah lg 2-3 set ke ape utk setiap jenis baju?#firsttimemom #pleasehelp

Baju for Newborn
1 Balas

sye x beli nb pon. beli terus 0-3 or 0-6. nmpk kecik jeee nb tu. pakai sekali dua nnti dh x muat. beli besar tahan la lama sikit. sbb bby cpt membesar, nak2 lagi kalau keluar nye dh 3.5kg ke 3.8kg ke.

2y ago

yg dlm set ni mostly dia bg yg 3-6 months punya. cuma dia namakan je set newborn tp details dia baju 3-6 months dia bg. cukup ke jumlah yg dia bg tu? klau cukup sy malas nk beli dah. just tambah towel n napkin je huhu