Rate you first trimester punya tahap active

Hi semua moms! Boleh anda share kan moment time first trimester anda yelah ramai yang cakap kene banyakkan rehat dan tak semua sama kan tapi apa pengalaman anda time first trimester dan kerja harian anda? Nak tau sampai tahap mana anda bekerja, tak kira dalam segi keeja rumah ke, pegi berjalan ke atau ada yang kene rehat the whole 3 month ke? Hehe #firsttimemom #advicemommies

2 Balas

first trimester hari hari saya pergi kerja juga walaupun alahan teruk. kerja rumah buat benda basic jela. rehat lama sangat pun lemau jugak. nak jalan jauh tak mampu sebab mabuk pulak dalam kete so kalau jalan pun pergi mall dekat je. so far ok je cuma alahan makanan je yg paling teruk, dari segi kerja boleh je buat macam biasaa

3 bulan pertama ni sy rehat saja dekat rumah ...