First Mommy

Hi semua mommy. Kita nak tanya kalau kita ada simptom macam perut cramp2 on off, kerap kencing,breast pun asyik tegang kembang je, lepastu sekarang tiba2 kulit badan and muka kering sangat 😩 Baru telat haid 3 hari, agak agak dah boleh check upt ke korang? And boleh ke suggest upt yang paling accurate korang pernah pakai selamani. Hehe tq in advance ❤️#firstbaby

4 Balas

gunaa dulu upt yg celup biasaa yg murah tu utk kepastian , kalau btul btul naik double line baru guna yg clearblue digital .. supaya tidak mngecewakan laa , semoga ada rezeki akak aammiinn

boleh je nk upt... mudah mudahan rezeki kn😄.. sy guna clearblue digital

Dip n tell pun ok, sensitive accuracy so boleh detect awal juga

dip n tell paling okayy