Scan 7 minggu tapi tak nampak apa. Boleh jadi ke ada gangguan halus

Hi semua. Maybe ada yg fikir sy ni kolot sikit, tapi sejujurnya sy pun susah nak percaya jugak benda halus2 ni sbb belum pernah alami depan mata. Cuma jadi takut sebab ada orang sekeliling yg bagitau boleh jadi sebab benda halus, wallahualam. Semasa sy missed period 7 minggu, sy test upt dan dpt tahu sy positif, pegi scan klinik takde apa dalam rahim jd doctor refer sy ke hospital takut ectopic. Pegi hospital doctor buat laparoscopy tapi tak jumpa apa2 di kedua2 fallopian tube. Skrg tengah tunggu bloodtest utk tengok graf hcg level. Dalam doctor tengah cari punca dan rawatan ni, ada la kenalan yg advise itu ini termasuklah kata boleh jadi gangguan halus. Jadi sy macam takut pula. Nak kata sy mimpi buruk takde pula, sakit pun takde. Maybe ada yg boleh share? #advicepls #ingintahu

1 Balas

period cycle normal x

5mo ago

Normal. Tak pernah lewat 3 hari