Cramp perut

Hi semua, maaf saya nk tnye. 2 minggu lepas baru lepas keguguran, kandungan 7 weeks. Tapi skrg still rasa cramp perut sakit pinggang pastu perut cepat kembung, ada sesiapa tahu normal ke? Maklumlah sbb first pengalaman ☺️

2 Balas

jangan lupa berpantang , urut & bertungku..

2y ago

itu yang tukang urut cakap sebab nak naikkan peranakan semula. Tapi kalau awak dah scan doc cakap dah clear mungkin itu darah period. Cuba awak minum jamu ke bagi subur kan balik/pulihkan dalaman. Tapi kalau awak jenis lasak, cuba urut sengkak & tangas. Semasa saya gugur harituh saya last urut sengkak & tengas dan memang saya ada minum jamu jugak.. dan alhamdulillah sekarang ni saya tengah pregnant selepas gugur 29/5 harituh.

Ada pergi scan lps ggur? Tkut ada sisa.

2y ago

Dah sis 2 kali dah. Mmg kosong dah dalam