39w baby bergerak aktif

Hello semua, kalau baby bergerak aktif sangat belum tanda nak bersalin ke? kalau kenyang je baby gerak sampai perut rasa tak selesa sbb mungkin full sangat. tanda2 mcm air ketuban kluar atau mucus plug blm ada lagi, baby gerak pn lebih 10 kali jg dlm masa 12 jam #newmom #ingintahu

1 Balas

dah hujung ni memang baby aktif sgtt. sebab ruang dah sempit untuk dia.

7mo ago

ohh tu la tefikir juga mungkin sbb ruang sempit so rsa tak selesa sngt