Masuk laluan

Hi semua, boleh sharekan tak selalunya start minggu ke berapa baby akan masuk laluan ye? Saya skrg pregnant 33w. Kdg kerap rasa senak & berat kt bawah 😅 #firstmom #firstbaby

2 Balas

Ikut pada baby dan ruang rahim kita gak..sepatutnya by 36w baby dah masuk laluan..macam saya dah 34w ni pun baby songsang lagi..bak kata doc dia syiok lagi sebab ruang byk duduk banglo katakan..

bergantung. Sy 31w baby dah cephalic. tapi selalunya 36w tu baby dah tak boleh pusing2 sebab dah padat. rasa tu takde mcm yg puan rasa. time di KD kan nurse akan cek perut, boleh tny nurse.