Kembung perut

Hi semua, baby saya 1 bulan kembung perut dah lebih 5 hari. Adakah berbahaya?

3 Balas

Tak sure berbahaya ke tidak tapi yang pasti baby memang tak selesa kalau perut kembung. Boleh cuba sapu tropika baby herbal cream atau tasneem stommy oil + TRub. Jangan lupa buat urutan i love you. Saya skrg pakaikan baby tasneem stommy oil + TRub. Baby kentut2

Baby saye dah 4 bulan still kembung perut.. bila waktu mlm² setiap hari… x tahu gak punca die ape….

Tak pasti berbahaya atau tak. Yang pasti anak akan kerap meragam dan kurang rehat. Dah cari punca?