12 weeks pregnancy

Hi semua, ada tak yg dah masuk 12 weeks perut rasa mcm cucuk2 tp tak cramp. Macam terik gitu. Normal ke? #firstmom

1 Balas

saya lah tu orangnye , bru igt harini nak gi check kk tpi tak jdi .. sbb anak sulung tak brpe nk okay .. arini saya masuk 12 week . sebelum2 ni okay cuma dlm 2 hari lps rase mcm ni sis rase ..

2y ago

Nnt kalau sis dah pergi check share2 lah update. Sy pun risau sbb pernah ada sejarah keguguran hmm