spotting coklat semasa 5 minggu

hi semua, 5 minggu sy turun spotting coklat , byk juga la, dah pegi jumpe doctor, doctor bagi ubt kuat rahim, dan suruh rehat je. tp still keluar tu. maaf gmbr kotor#ingintahu #bantusharing

spotting coklat semasa 5 minggu
2 Balas

sy spotting dari 5weeks smpai la 18weeks.. non stop mkn ubt kuatkan rahim yg doc bg, last mkn 17weeks.. alhamdulillah now 25weeks dh takde spotting, byk kan bedrest.. kdg rahim x kuat, jgn lupa jumpa doc and terus pegi hspital.. kite xtahu condition bby dkt dlm mcm mana

total bedrest. jgn bergerak ke mana2 kecuali tandas.