Gender baby

Hi semua, 15 mggu sy pegi scan, dr ckp boy. Sy pegi just nk tgk pembesaran bby je xsngka dpt thu gender skali. Soalan sy, gender ni akan bertukar ke lg? Sbb jauh lg kan nk bersalin. Boleh share jawapan dan pandangan? Terima kasih

2 Balas

nnty time 20 weeks scan lagi sekli.. Sye time 15 week pun baby Sye tunjuk jugak.. pastu doc ckp nnty repeat lagi time 20 week ke atas

boleh jadi betul, boleh jadi salah. nanti dah besar sikit scan la lagi