Mabuk wpun dah masuk 36 mgu

Seminggu raya kat kampung, seminggu gak la hadap mcm2 bau masakan yg 'wangi'. Ada gak family anggap mgada2 sbb dah 8bln kot. Klu la mabuk ni boleh main pas2 kat semua yg anggap mabuk ni mgada2, include suami. nak je pas. Dah penat 😢 #mabuk #baumasakan #xmain2

1 Balas

Nak buat macam mana kn, deria bau sgt sensitif jadi bkn semua org faham kita yg mengandung.

1y ago

ye betul tu.. dah pkai mask pun still bau.. sbln je lg.. caiyok