Cirit birit dan muntah mempengaruhi baby tak

Semalaman sy tak boleh tidur disebabkan cirit birit dan muntah2. Xpasti disebabkan makanan atau perut msuk angin. Perut terasa sakit sgt2 dan berlarutan shingga sekarang. (Malam kedua) . Skrg sy 18w.. sy risau keadaan bby sy. Kalau slalu membuang effect apa2 tak pd baby. Sy hanya consume air putih byk2 je skrg.. sape pernah alami? 😭😭#firstbaby #firstmom

2 Balas

Dah berapa kali awak muntah tu? Takut dehydrate boleh effect ke baby. Saya pernah jadi macam ni masa early trim. Food poisoning. Saya pergi klinik.

11mo ago

muntah skali dua je. membuang byk kali.. aa pi klinik pagi ni. trima kasih awak

Semlm sy g klinik.. Ada akak tue kena tahan masuk hospital sbb cirit birit & muntah2.. awak better g klinik jgn tangguh2 kan

11mo ago

Aduhaiii sis.. Semoga dipermudahkan 🫶🏻