Leaking Air

Semalam sy terjaga subuh , rasa basah pd baju bahagian belakang tepat angle punggung .. untuk kepastian ada jugak cium kot terkencing ke apa tapi x bau hancing .. sy x ke hospital ataupun klinik sebab xda rasa sakit .. so sini nak tnya ada ke mommies yang pernah mengalami seperti sy?? Dan lately ni sy sedikit streess ( more to sedih senanya .. entah laa mungkin hormon ) Btw kandungan sy dh 32w++. (bukan anak pertama).#ingintahu

2 Balas

Pglmn sy leaking air ketuban mmg xsakit..dan xrasa mcm nk tkencing pon,tengok tiba2 dah basah je seluar dan tilam..cepat p hospital masa tu..

5mo ago

baik sis .. thnkyou share pnglaman ..