Pendarahan diawal kehamilan 5 minggu

Semalam sy alami pendarahan berbentuk ketulan darah ... Doc kata hanya ketulan darah beku lama. Bila sy jumpa doc, doc scan kantung dan fetus masih ada cuma terlalu kecil lgi ... Skrg sy perlu amik ubat kuat rahim utk hentikan pendarahan ..ada ibu2 disini yg pernah alami pendarahan seperti ini ? Sy amat bimbang jika berlaku miscarriage bleeding..

3 Balas

Teruskan makan duphaston yg doctor prescribe. In Sha Allah okay