Kandungan nampak janin

Semalam saya cukup 9minggu mengikut kiraan app utk scan janin.. Time dr scan janin saya baru 7minggu 🤲 adakah itu normal ? kira awal juga janin dan dengupan jntung baby saya dah ada kan? Alhamdulillah #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

mcm sye jgk sis..mngikut priod 8w..bila g scn kntg n bby ad..tp kcik lg..mgkin 6w..kne repeat lg 2mnggu nk tgk prkmbngn bby..insyaa allah xde papew..kdg2 x ikot trikh priod jgk..bby kita baik2 je...insyaa allah

1y ago

saya takde repeat scan dah.. terus tunggu utk buka buku pink 10hb ni 😅 tapi pelik alahan sy mcm dah okay plk selepas scan nmpk jantng bby aritu.. mmg mcm tu ke biasanya

Normal.. Jarang baby tu ikut tarikh last period apa smua.. Dah scan baru kita tahu weeks sbnar dia