Air ketuban

Semalam saya check up dekat kk . Haritu air ketuban saya12 , semalam air ketuban saya 11 macam tu. Okay ke ? #firstmom

8 Balas

boleh google. range normal 8 - 25 cm for air ketuban. klau doc x ckp pape means okay je. smlm pun sy scan utk 32 weeks n sy ade gdm on dc, smlm air ketuban sy 12 cm lebih n doc ckp okay je. yg penting stiap kali doc scan kena rajin tnya sbb doc ade ramai patient lg dia nk kena tgk

2y ago

Tulah. Saya pun selalu tanya, dia cakap puan jangan risau air ketuban puan okay

Hi sis nak Tanya ,, now sis deliver ke ? Sebab I 28 weeks doc ckp air i byk juga 19 cm ,, risau juga I

sy air ketuban 22..dokter kata masih normal lagi..klo lebih 25 tu kira dah berisiko

2y ago

semoga dipmudkn urusan awk ye dan ibu² yg lain jgk amin

yg pntg jgn kurang dari 8 sis..sy baru tye dgn sonography masa scan baru2 ni..

mcmna kita nk tw air ketuban bnyk tw tk ya .. shre please

1y ago

Llp

Kalau masa scan Doc xda komen, mksdnya okay sis.

OK je sy pun 11 tdi scan doc ckp ckup2 mkn ...😇

Saya 11 juga. Doc cakap okay. Normal air ketuban 9-20

2y ago

Okay lega saya dengar