Mucus Plu 38w3d

Semalam mucus plug saya keluar. Tp tak bercampur darah. Takda rasa sakit yg teruk. Cuma mild mild contraction tp tk kerap. Cuma saya adalah GBS carrier. Saya perlu ke hospital ke tidak ye? Ada baca katanya selagi tk sakit sgt tk perlu pergi. Confuse sikit. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

tak semestinya kena sakit perut dulu baru pergi ke hosp sis. kalau ada turun tanda,pergi ke pac. nanti nurse akan check guna ctg dan buat VE utk tengok kalau dah ada bukaan cm

9mo ago

Terima kasih beri pendapat😄