Papsmear 30minggu

Selmt ptg ibu ,siapa ada pnglaman kluar darah selepas buat papsmear ye,pagi tdi buat papsmear untuk periksa keputihan smpai skrg masih ada darah dgn lendir,normal ke lpas buat jadi cmtu,sbb sblum ni pnh buat tpi tkla kluar darah dan lendir. #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Saya pun pernah.. kali pertama alhamdulillah takda keluar darah.. kali kedua buat, bleeding.. dekat 3 hri juga baru stop.. contact bleeding katanya.

saya pn mcm tuh..keluar darah..2 hari juga..bru berenti darah ..

normal je. ada darah 2 3 hari