Yoko yoko

Selamat tak pakai yoko yoko dipinggang ya? Saya kalau tak pakai memang xboleh tidor langsung sakit sangat sebb sebelom nie mmng selalu sakit pinggang even bukan pregnnt skrng pregnnt lagi terasa? Ada yang pernh guna???

1 Balas

Kalau boleh elakkan sapu apa apa minyak especially yang berminty dekat bahagian perut dan pinggang. elakkan juga urut pinggang dan kaki, kalau sakit tu usap usap je jangan urut. kalau kaki sebab ada urat yang sambung ke rahim, kalau sapu minyak angin ke yoko yoko elakkan sebab akan effect baby bila lahir nanti