Tak berak 1minggu lebih.

Hi selamat ptg semua. Mau tanya ada x sini berpengalaman baby 1bulan lebih xberak dalam 1minggu lebih ?baby BF mix FM. Saya ada refer dekat klinik ibu&anak & klinik swasta doc kata its normal, tapi hati ibu ni x senang pla anak xberak🥺. Help me mother’s 🤧#firstbaby #seriusnanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

normal..tp based pengalaman sy..baby x berak..buat tummy time..buat urutan ILV and clockwise..sambil pakai baby oil..buat after mandi sekali 2 hari..mmg berhasil sis..