Payudara bengkak dan berat .

Selamat Petang Semua . Harini sy 3minggu 3hari , then harini terasa payudara bengkak, normal ke ya ? bengkak dan berat , area nipple nampak macam putih2 susu mcmtu . kering dan tak mengalir . ada ke yg berpengalaman.. normal ke ya ..

1 Balas

Hi mommy. Kalau mommy rasa sakit. Mungkin sebab bengkak susu. Boleh tuam dengan kain yang direndam dengan air panas dan digilir dengan air sejuk. Boleh pam guna cara marmet juga (cuba google caranya). Kalau sakit lagi dan bengkak kena jumpa doc