Susu Frisolac

Hi , selamat malam 🥰 siapa di sini bayi dia minum Frisolac ? Boleh share tak reaksii bayii sis2 minum susu frisolac ? Najis dia okay tak? Berat badan naik tak ? #ingintahu

1 Balas

anak saya minum susu Frisolac jenis AR. alhamdulillah sangt sangt memuaskan. anak saya lahir 2.53kg je, skrg baru 2 bulan dah 4.8kg. berak pon kerap dan taik dia Wana kuning.susu frisolac mmg wana kuning. beza susu frisolac AR dgn susu frisolac step 1 ni , frisolac AR ada gum untuk bantu baby kurg muntah, mudah kan masalah kembung perut dn sembelit. mmg anak saya mnum kentut , dan tK jeluak or muntah. berat badan jgn ckp la naik tu. susu FM kalau baby mnum akan berkahak kan, tpi frisolac tak berkahak sangat.. ada tu ada tpi x truk smpai batuk batuk.. tu anak saya la haha kalau anak org lain saya xtahu..hrga mmg telan air liur, tpi demi anak sihat .. in shaa allah😂

9mo ago

saya try dutch baby skali lg.. Alhamdulillah setakat skrg ni semua ok