nak masuk 37 minggu

selalu rasa sakit dekat bawah perut. tp sakit dia x lama.. hilang dtg je.. risau benoo kalau tanda2 nk bersalin 😂 mommy2 blh share x apa lagi tnda bersalin korang? ada org ckp contraction tu sakit dekat tulang pinggang yg teramat2, saya belum rasa lgi sakit kt pinggang belakang tu 🥹 mmg akan merasa ke nanti 😣 #firstbaby #firstmom

1 Balas

ya. utk ke tiga² anak sy memang begitu tanda nak bersalin. perut kerap mengeras,badan menggigil dan sakit berulang dr perut ke depan. bila dah sampai hosp memang dah ada bukaan.