bersalin induce ubat

selalu nya kalau induce ubat, jalan akan terbuka atau tak ye? saya second baby.. boleh ibu ii share pengalam induce ubat tak ?? #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Saya anak first,baru lepas kena induce dan beranak tadi.. Rezeki saya alhamdulillah jalan cepat je buka..

7mo ago

Masuk pil dulu bawah tu masa 1cm.. Sebab saya datang hospital,air ketuban dah pecah tp stuck dekat 1 cm je.. Lepastu dah 6cm,dr drip ubat,15 minit macam tu terus teran nak beranak..