Baby 4 bulan

Hi, selalu baby kencing banyak time kul 1 mesti tukar pampers . Nih pampers tak penuh macam selalu, lagi satu pagi tadi kencing nya macam bau sikit selalu takde bau sangat . Ibu ibu tahu tak kenapa ?#seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Ada tukar jenama pampers ke? Some diapers bau dia mmg teruk n some cepat penuh. Mcm Huggies cepat penuh. 😅 Now I pakai Diapex sbb tak bau. Kalau tak bangun pagi je pening kepala bau pampers hehehehe

Kurang menyusu ke?

8mo ago

menyusu macam biasa , baru harinih kencing sikit 😅