36 weeks keluar keputihan seketul

Seketul saiz macam kuaci warna putih susu. Selang beberapa hari hijau pulak. Terus inform doktor dan buat hsv (high vaginal swab). Selepas seminggu keluar result, alhamdulillah takda masalah gbs or bakteria apa2. Now dah 38 weeks 2 days menunggu hari untuk serah diri Isnin depan (39 weeks). Doakan urusan persalinan dipermudahkan

2 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nnti ibu dan baby selamat🤲🏻❤️

moga dipermudahkan sis