Cirit birit minggu 26

Sekarang week 26, cirit birit dan pedih ulu hati. Normal ke? Dan saya puasa jadi perlu ke buka puasa? Tapi baby rasa aktif je bergerak

6 Balas

tak normal sis. ada salah makan ke lambat makan ke etc kut tak? kalau dah cirit birit tu, risau dehydrated nanti. kalau baby okay, and sis pun okay, boleh tetuskan puasa. tapi kalau tak larat, buka ya.

saya cirit birit haritu masuk hospital sis. Bahaya cirit birit masa pregnant ni. Takut air kurang dlm badan atau takut jantung bby laju. Saya haritu kena tahan wad terus. Alhamdulilah skg takde apa

Boleh puasa, tp tgk2kan pembesaran anak ikut minggu. Sbb ada kes dia puasa tp anak tak membesar cukup ikut seperti minggu sepatutnya

Sya haritu MCM tu jgek 25 week...g kelinik masuk air 2 botol ...rupenya keracunan makanan..beli kat bazar

Berbuka la sis..mana ada normal klau dh smpai cirit birit n pedih ulu hati..

ada silap makan apa2x ke?, kalau awak tak larat ,jgn paksa diri.