Alahan Ketiak Hitam

sekarang sudah 32week , alahan yg ada sekarang ketiak jadi hitam , jerawat belakang badan . ada mummy kt luar sana pernah alami tak sebelum ni ? lepas bersalin akan hilang tak ? 😅 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

adeeeee..saya pun kena..ni naik bintik2 dekat leher..bintik merah, biji2 isi lebih 😭😭 isi lebih tu diorg ckp xkan hilang dah..yg hitam2 ni, bukan auto hilang, kene tonyoh2 jugak smpai hilang..hahahaha..pasrah

Itu sebab hormon sis, dunt worry lps bersalin nnt akan hilang..

2y ago

mintak2 laa hilang . malu kadang dgn husbnd 😭