Warded sebab Baby Kecik

Sekarang saya 36minggu . Berat baby 1.8kg sahaja. Doc bagitaw baby kecik , kena warded sbb dh keluar lendir darah dan ada bukaan 1cm. Hari pertama , kena suntik ubat matang paru2 baby. Kena tahan 1 minggu sampai 37weeks . Kalo baby tak keluar kena induce . . Apa aktiviti nak isi masa lapang yang korang buat ye? Seram sejuk pula tgk jiran2 yg tahan sakit. 😅 Semoga dipermudahkan semua. Ibu2 hebat sedang berjuang . Follow dr belakang.

2 Balas

sama la saya berat baby kecik dari 33 minggu skrg 34 sampai 36 minggu doc tahan ..kes saya sbb tiba2 hb naik and preclempsia .. jiran2 silih berganti da😂

Sy suka sembang dgnjiran2 wad. Tp tu lah kejap je kenal pastu semua beranak. 😂😂 mainla monopoly go ke apa hahahaha