Pertanyaan saya yang penting

Sekarang saya 33 minggu 6 Hari baby saya 2.4kg normal ke?? Doktor cakap baby saya besar😞... Dah saya ada gdm..ni anak ke Dua saya..anak pertama 2.7kg 38 minggu 3hari saya melahirkan..takde masalah ketika melahirkan anak pertama... Adakah saya perlu diet lagi??#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

besar tu sis.. dah lebih dari garis yang normal weight dekat buku pink. mungkin sis boleh minta pendapat doc yang merawat apa yang patut sis buat..

Tak tahu nk jawab mcm mana. Doc ckp besar kan tp puan tnya normal ke tak. Normal je baby besar cuma tu lah, besarlah. 😅 jaga mkn je.

Ikut kata doktor. Work closely with your doctor. Ada minta apa2 advice daripada doktor tak?