Siapa kat sini first mom puasa?

Sekarang Minggu 35, semalam berjaya puasa hehe sekali dengan baby puasa, aktif dia gerak cukup tendangan dia 10 kali tapi ada orang kata baby terlalu aktif pun boleh jadi tanda dia lapar..betul ke?#firstmom #firstbaby

1 Balas

saya tanya doktor dia kata tak pun. kalau aktif tu maknanya baby sihat. macam saya dulu pun start puasa masa 33w, gerakan selalu lebih 10 pun. bila scan je doktor kata semua ok. dah bersalin lepas tu pun sihat je diaa

1y ago

Thank u sudi share❤️