Mahukan bahasa melayu

Sekarang memang huraian pkembangan anak tu dalam bhsa inggeris je ke??#pleasehelp

2 Balas

Maksud puan perkembangan anak dalam scan tu ke ? kalau itu, yaa smua dalam inggeris dan memang xde bahasa melayu.. Kalau pun awk x faham, boleh je tanya dr tu satu2 mcm sy sy akan tanya dr maksud yg kena scan tu apa. Perkembangan anak ok ke tak. selain tu, sy juga rajin cek d google maksud2 ayat dlm scan tu.. X laa jg tertanya2 nt, semua boleh cek d google skg nii..

Huraian yang mana sis? Dalam app ni ke?